ANKARA / ÇANKAYA - Ayrancı Anadolu Lisesi

Numan KOMSER - Okul Müdürü

Okulumuzda göreve başlama tarihi: 19.09.2014

Sevgili Öğrenciler;

Sizlere ne mutlu ki, güçlü akademik kadrosuyla Başkentimizin en saygın okullarından birisi olan Ayrancı Anadolu Lisesinde saygıdeğer öğretmenlerimizin güvenli ellerinde başarılı ve sağlıklı ortaöğretim hayatınızı devam ettiriyorsunuz.

Aynı başarıyı Yüksek Öğrenim hayatınızda da sürdürmenizi diliyorum. Okulumuzun adını en yükseklere taşıyacağınıza inanıyorum.

Hayatta Başarılı olmak için hedefinizi yüksek tutunuz. Bunu gerçekleştirmek için de çok çalışınız. Unutmayın ki "Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir."

Sevgili Öğrenciler;

Eğitimde başarının anahtarı "sevgidir". Bizler de sizi sevgiyle ve bilgiyle donattık. Sizler gönül bahçemize diktiğimiz, katmer katmer açmasını beklediğimiz güllersiniz.

Açtığınız heryerde sevgiyi saygıyı kardeşliği ve barışı yeşerttiniz.

"Unutma kötülerin kazanması için iyilerin seyirci kalması yeterlidir."

"Kişilikli olmak, kimse görmediği zamanda doğru olanı yapmaktır."

Başarılarınız daim olsun